Geworteld Wonen = wonen met heeel veel (moes)tuin. Groen, gezond, du..


Afbeelding bij Laatste nieuws over Geworteld Wonen

Geworteld Wonen = wonen met heeel veel (moes)tuin. Groen, gezond, duurzaam en leuk!

Bent u al bekend met het project Geworteld Wonen in RijswijkBuiten? Het plan bestaat uit 27 grondgebonden woningen en een kleinschalig appartementenblok. Alle bewoners hebben een eigen tuin en daarnaast een aandeel in de enorme gezamenlijke buitenruimte van zo'n 8.000 m2.

Het project Geworteld Wonen is een samenwerking van een groep bewoners die samen met Inbo Architecten en adviseurs van Beyond Now een concreet plan hebben uitgewerkt. Bewoners bepalen zelf hoe de woningen eruit komen te zien.

Nog twee hofwoningen beschikbaar in Geworteld Wonen
Prijs vanaf EUR 270.000,-

Een karakteristieke en ruime woning direct naast de boomgaard aan het water. Keuze uit een woning van 5,4 meter breed of een woning van 6,6 meter breed. Wilt u graag een riante slaapkamer met inloopkast, of liever veel kamers? Een werkkamer met dakterras? Koken naast de boomgaard, of liever
koken met uitzicht op de grote collectieve tuin? Elke woning biedt tal van indelings- en uitbreidingsmogelijkheden. De architect maakt samen met u een indeling die helemaal past bij uw eigen wensen. In de achtertuin schijnt de middagzon en avondzon. Vanzelfsprekend is de woning gebouwd met
duurzame materialen en energiezuinig.

Appartementencomplex
Prijs vanaf EUR 232.000,-

In een volgende fase is er in Geworteld Wonen ruimte voor een kleinschalig blokje met 20 appartementen. Het hoofdhuis, zoals we dat noemen, passend bij de centrale ligging midden in Geworteld Wonen. En dat past dan weer mooi bij de benadering van het Hoofdhuis: levendig, betrokken en warm.
Waar we vaak horen dat appartementen in een nieuwbouwwijk saai, eenzaam en anoniem zijn, laten Geworteld Wonen en RijswijkBuiten zien dat het ook anders kan.

Net als alle andere kopers in Geworteld Wonen worden de toekomstige bewoners van het Hoofdhuis ook mede-eigenaar van de collectieve groene buitenruimte. Hier komen onder meer een moestuin, een boomgaard, een bloemenveld en speelplekken. En meer. Uw toekomstige buren zijn nu al met elkaar aan
de slag om tot een mooie en praktische invulling te komen van de grote groene ruimten in Geworteld Wonen. Denkt u straks ook mee?

Meer weten? Kijk op www.geworteldwonen.nl , mail naar info@geworteldwonen.nl of bel Alex 0650685175

Wonen