Inloopspreekuur wethouder Hans Nijhof: Veranderingen in de zorg


Hebt u te maken met veranderingen in de zorg, voor u zelf, uw kind of ouder, of omdat u bijvoorbeeld mantelzorger bent? En ervaart u hierbij knelpunten of problemen die u graag wilt bespreken? Dan kunt u terecht bij het inloopspreekuur van Hans Nijhof, cooerdinerend wethouder voor de
transities. Dit spreekuur is wekelijks op donderdag van 14.00 - 15.00 uur in Cultuurhuis Pleiade in Doorn. De wethouder gaat graag met u in gesprek om uw ervaringen te horen.

Veranderingen in de zorg

Vanaf dit jaar is de gemeente verantwoordelijk voor bijna alle ondersteuning aan inwoners op het gebied van zorg en welzijn, jeugdhulp en werk en inkomen. Om dit te realiseren zijn er vijf Servicepunten ingericht waar u met uw vragen terecht kunt.

Om u als inwoner goed te informeren hebben wij eind vorig jaar een speciale krant gemaakt en huis-aan-huis laten bezorgen en een nieuwe website ontwikkeld: www.samenopdeheuvelrug.nl.

Bovendien hebben veel clienten van de gemeente en/of van de zorgaanbieder een brief ontvangen over de voor hen relevante veranderingen.