Jongen wordt van fiets getrokken | politie.nl


Laatste update:
05-03-2015 | 10:52

Almere - Woensdagochtend 4 maart werd een 17-jarige jongen van zijn fiets getrokken door een onbekende jongen die probeerde de telefoon van het slachtoffer te stelen.

Rond 11.30 uur fietste de 17-jarige Almeerder samen met een vriend op de J.S. Bachweg. Ter hoogte van het zwembad sprak een tweetal jongens hen aan. De vrienden stopten met fietsen. Een van de twee wilde de telefoon zien van de Almeerder. Toen de verdachte de telefoon uit de handen van het
slachtoffer wilde trekken, probeerde hij weg te fietsen. Hierop werd zijn fiets vast gepakt en trok de verdachte de Almeerder van zijn fiets. Hij kwam hierdoor ten val waarna de verdachte meerdere malen tegen de benen van het slachtoffer schopte. Zijn vriend wilde hierop iemand bellen, waarna
de onbekende jongen er met zijn vrienden vandoor ging.

Uw tip!

De verdachte is een jongen met een getint uiterlijk, zo'n 17-20 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang met een slank postuur. Hij heeft kort zwart haar en was in het zwart gekleed.



Ten tijde van het incident reed een vrouw langs op een brommer. Haar en andere getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.