Gratis seizoensabonnementen Steinerbos


Gemeente Stein verstrekt aan alle Steinse kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 gratis abonnementen voor Recreatiepark Steinerbos voor het zomerseizoen 2015. De ouders worden hierover binnenkort per brief geinformeerd en ontvangen daarbij een unieke kortingscode die ingevoerd kan worden
op www.steinerbos.nl. Tot 1 april aanstaande kunnen de abonnementen worden aangevraagd. Voor kinderen tot 2 jaar is de entree altijd gratis.

Het verstrekken van een gratis abonnement is vooralsnog alleen voor dit zomerseizoen. Na dit seizoen wordt deze actie geevalueerd.

Nieuw binnenbad

In april opent het nieuwe binnenbad (zgn. panoramabad) haar deuren. Dit omvat een 25 meter lang wedstrijdbad met zes banen en gedeeltelijk beweegbare bodem, een doelgroepenbad van 135 vierkante meter met een volledige beweegbare bodem en voor de peuters een bad van dat voorzien is van een
glijbaan, horecafaciliteit en een zitgelegenheid. In 2012 is het buitenbad helemaal gerenoveerd en voorzien van interactieve waterspeelelementen, een airtrampoline van 130 m2, twee betonnen tafeltennistafels, een beachvolleybalplaats, nieuwe zitbanken en een zonneheuvel / grashelling.