Wereldwijd legaal high worden met elektronische joint

E-njoint BV lanceert variant met authentieke smaak en geur van cannabis

DELFT - Het Nederlandse bedrijf E-njoint heeft voor zijn wereldberoemde elektronische joint een nieuwe variant gelanceerd die is doordrenkt met de authentieke smaak en geur van cannabis. Deze E-njoint met cannabissmaak is 100 procent legaal en geeft een highachtig gevoel aan rokers overal ter wereld, ook op plaatsen waar ze niet legaal cannabis mogen roken.

Toen E-njoint vorig jaar de eerste elektronische joint ter wereld introduceerde, bevatte die louter natuurlijke fruitsmaken. In het afgelopen jaar heeft het bedrijf in het geheim een unieke, authentieke cannabiservaring ontwikkeld. Dat deed het in samenwerking met toonaangevende cannabis-onderzoekslaboratoria in Europa en de Verenigde Staten. Tijdens dit onderzoek ontdekte het bedrijf dat de organische verbindingen die cannabis zijn aroma en smaak geven - zogeheten terpenen - de verschillende vormen van het high gevoel van diverse soorten cannabis helpen sturen en versterken. Met de nieuwe formule verwacht het dan ook een kleine revolutie te veroorzaken in de rokerswereld. ,,Deze e-joint zal zeker heel wat puriteinse regeringen en autoriteiten wakker schudden," stelt het management van E-njoint.

Omdat de E-njoint geen THC, CBD, nicotine, teer of toxische stoffen bevat, is hij geheel legaal, hoewel hij rokers toch een highachtig gevoel geeft. De terpenen die gebruikt zijn bij de ontwikkeling van de E-njoint Cannabis Flavor zijn bewust op maat gemaakt om verschillende effecten bij de gebruiker teweeg te brengen, zoals spierontspanning, verhoging van de stemming, bevordering van alertheid etcetera. Alle gebruikte ingredienten zijn natuurlijk en worden al op grote schaal gebruikt in de drank- en voedselindustrie. De ingredienten zijn niet-toxisch en overal ter wereld geheel legaal.

Bovendien kan de E-njoint met cannabissmaak de effecten van echt cannabisgebruik versnellen, terwijl het tegelijkertijd de gebruikte hoeveelheden kan verminderen. Onderzoeken hebben uitgewezen dat wanneer de terpenen in combinatie met echte cannabis worden gebruikt, het effect van de cannabis drastisch verlengd en geintensiveerd wordt. Daardoor heeft een roker minder cannabis nodig om een identiek of beter effect te bereiken. Voor mensen die geen cannabis gebruiken, biedt de E-njoint Cannabis Flavor een veilig en legaal alternatief dat voor veel genot kan zorgen.