IBIZA KOMT TWEE DAGEN NAAR AMSTERDAM VOOR DE IBIZA XPERIENCE


Waan je op Ibiza in de Heineken Music Hall

AMSTERDAM, 20141124 -- Op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2015 zal de Heineken Music Hall in Amsterdam twee dagen lang het toneel zijn voor het beste uit Ibiza. Diverse topmerken, toplocaties en topproducten zullen het eiland tijdelijk verlaten om zich te presenteren aan het geliefde Nederlandse publiek. Een groot feest dus voor iedereen wiens hart sneller gaat kloppen bij het horen van de naam Ibiza.

Populariteit van Ibiza
De afgelopen jaren is de populariteit van Ibiza in Nederland, maar ook zeker daar buiten, flink toegenomen. Altijd was er al een magie rondom het populairste eiland van Europa, maar nog nooit gingen er zoveel Nederlanders naar Ibiza als afgelopen jaar. In augustus 2014 stond de teller al op ruim 105.000 Nederlanders ten opzichte van 88.000 in 2013. Een toename van bijna 20% in een jaar tijd. Ook voor mensen die nog nooit op het eiland geweest zijn en wel nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal te beleven is, heeft Ibiza Xperience veel te bieden.

Eerste editie
Diverse, grote bedrijven en merken uit Ibiza zullen zich tijdens deze eerste editie in Amsterdam presenteren in Nederland. Dino Sinanovic is de CEO en bedenker van dit nieuwe beursconcept: “Ik merkte dat Ibiza in Nederland steeds populairder werd en kom zelf al jarenlang met veel plezier op het eiland. Maar wat mij opviel was dat fashion bijvoorbeeld vaak het thema Ibiza heeft, maar niet van Ibiza komt. Ik wil Nederland nu graag het ‘echte’ Ibiza laten zien.”

Op de Ibiza Xperience maak je kennis met bedrijven die je ook kunt bezoeken als je uiteindelijk op vakantie gaat naar Ibiza. Denk aan hotels, restaurants, beach clubs, weddingplanners, PA-services, autoverhuur bedrijven, fashion en authentieke producten van Ibiza. Daarnaast is het programma aangevuld met optredens van bekende dj’s uit Ibiza en daarbuiten. Je zult je geen minuut vervelen dankzij het goed gevulde programma.

‘All about Ibiza on one location’, twee dagen lang genieten van alleen het allerbeste uit Ibiza tijdens Ibiza Xperience. Je kunt ons alvast volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Wil je dus meer weten en op de hoogte worden gehouden? Let your heart guide you

FASHION – HOTELS – BEACH CLUBS – ACCESSORIES – MUSIC – DRINKS - VIBES

Hieronder is een aantal van de bedrijven die aanwezig zullen zijn uitgelicht, met de kanttekening dat er de komende weken nog veel meer toppers aan onderstaand rijtje zullen worden toegevoegd.

– Agroturismo Atzaró
De hotspot van Ibiza op dit moment. Tevens locatie voor opnames ‘De beste zangers van Nederland’ én trouwlocatie Wendy van Dijk en Erland Galjaard.

– All Animals Ibiza / Care 4 Cats / MOJIS
Goed doel dat zich inspant voor dierenwelzijn op Ibiza. Zij zullen samen met het Nederlandse Dutchypuppy van Bridget Maasland een nieuw project lanceren.

– Cotton Beach Club
De in 2014 geopende hotspot van Ibiza waar inmiddels al vele Nederlanders hebben genoten van het heerlijke menu, de goede muziek, het prachtige witte interieur en het fraaie uitzicht over Cala Tarida

– Ducks United
Verhuur van de zeer bekende Citroën 2CV modellen, die kenmerkend zijn voor de hippie stijl op Ibiza. Deze Ducks zijn ook te zien in de film ‘verliefd op Ibiza’. Tijdens de beurs is er een primeur: de Electro Duck!

– Ibiza Tourism Board
Uiteraard mag het toerismebureau van Ibiza zelf niet ontbreken. Zij komen de ware schoonheid laten zien van o.a. het groene noorden. Ook de minister van toerisme, Carmen Ferrer zal beide dagen aanwezig zijn op de beurs.

– Nassau Beach Club Ibiza
De beach club aan Playa d’en Bossa waar tout bekend Nederland wel eens geweest is. Prachtig strand en uitmuntende service.

– Ponchoaïa
Nieuw merk met luxe bohemien poncho’s voor vrouwen met ‘style’.

– Salvador Ibiza Luxury Charter
Luxe privé boot te huren voor feesten en partijen of voor een lekker dagje weg met vrienden of familie om de zonsondergang aan de westkust te bekijken.