Vergissing bij bezorging kandidatenlijsten waterschapsverkiezingen(0..


RSS

De kandidatenlijsten van de waterschappen Roer en Overmaas en Peel en Maasvallei voor de waterschapsverkiezingen op woensdag 18 maart 2015 zijn niet overal juist bezorgd.

De gemeente Maasgouw heeft te maken met 2 waterschappen. Dit zijn het Waterschap Roer en Overmaas en het Waterschap Peel en Maasvallei. De Maas zorgt geografisch gezien voor een natuurlijke scheidslijn tussen deze 2 waterschappen.

Waterschap Roer en Overmaas

De kandidatenlijsten voor het Waterschap Roer en Overmaas moesten worden bezorgd in de woonplaatsen Maasbracht, Linne, Stevensweert en Ohe en Laak. De kandidatenlijsten worden alsnog op het juiste adres bezorgd op donderdag 12 maart 2015

Waterschap Peel en Maasvallei

De kandidatenlijsten voor het Waterschap Peel en Maasvallei moesten worden bezorgd in de woonplaatsen Thorn, Heel, Beegden en Wessem. De kandidatenlijsten worden alsnog op het juiste adres bezorgd op donderdag 12 maart 2015.

Meer informatie

Meer informatie over deze waterschapsverkiezingen, de kandidatenlijsten en de beide Waterschappen vindt u op de pagina Waterschapsverkiezingen.