Ibiza komt volgend jaar naar Amsterdam


AMSTERDAM, 20140808 -- Op 6 en 7 maart 2015 komt Ibiza naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Tijdens dit tweedaagse evenement krijg je de kans om het ultieme Ibizagevoel te beleven in Nederland. Dit is de ultieme kans om te ontdekken of Ibiza ook jouw (nieuwe) favoriete vakantiebestemming wordt!

Ibiza staat bekend om de prachtige witte stranden, mooie beachclubs en de feesten waar ’s werelds meest bekende dj’s draaien. Het eiland wordt steeds populairder bij de Nederlanders. Maar nog lang niet iedereen heeft Ibiza bezocht. In samenwerking met het Ministerie van Toerisme van Ibiza brengen wij het beste van het Ibiza voor het eerst naar Amsterdam.

Ibiza Xperience
De Ibiza Xperience is een tweedaags evenement in de Heineken Music Hall. Op dit evenement staan vooral écht bedrijven die gevestigd zijn op Ibiza. Bezoekers van de Ibiza Xperience volgen op dit evenement hun hart, net zoals ze dat op Ibiza zouden doen. Er zal een grote variëteit zijn in stands; van de laatste mode op Ibiza tot dj’s tot restaurants. Er is werkelijk van alles te vinden om de bezoekers het echte gevoel van Ibiza te laten beleven. Ook als je overweegt om een event, bruiloft of productie op Ibiza te organiseren is deze beurs een absolute aanrader.

Kaartverkoop
Wil je graag bij dit unieke evenement aanwezig zijn in de Heineken Music Hall in Amsterdam? Koop dan alvast je tickets. Voor early birds zijn de tickets tot 1 november slechts 10 euro per stuk. Ga naar: www.ibizaxperience.eu voor meer informatie.





IBIZA XPERIENCE