Regionale wedstrijd opschoondag Sch**n Broabant


Op 28 maart 2015 is het weer zover. De Landelijke Opschoondag in Nederland. Op deze ene dag in het jaar staat alles in het teken van een schone en afval loze leefomgeving en daar kunt u aan bijdragen. In het kader van de regionale aanpak tegen zwerfafval geeft Schoon Broabant dit jaar een
extra zetje aan dit mooie en schone initiatief van Nederland Schoon.

We roepen hierbij de inwoners van de deelnemende gemeenten in West-Brabant op om zich aan te melden met voorgenomen acties tegen zwerfafval op onze site www.schoonbroabant.nl.

Wij zullen de eerste opschoonacties in iedere deelnemende gemeente feestelijk ondersteunen en reiken bovendien leuke prijzen uit voor de regionale top-3 opschoonacties in drie verschillende categorieen.

Drie categorieen
Omdat iedere actie anders is, zijn er prijzen te winnen in drie verschillende categorieen:
** Deelnemers: de top-3 regionale opschoonacties op basis van het aantal deelnemers.
** Hoeveelheid: de top-3 regionale opschoonacties op basis van de ingezamelde hoeveelheid zwerfafval.
** Ludiek: de top-3 regionale opschoonacties met de meest originele/humoristische opzet.
Prijzen
Het loont om bezig te zijn met zwerfafval en een leuke actie op touw te zetten. De regionale top-3 in iedere categorie kan namelijk rekenen op de volgende prijzen, die feestelijk uitgereikt zullen worden:
1ste plaats: multifunctionele waardebon t.w.v. EUR 500,-
2de plaats: multifunctionele waardebon t.w.v. EUR 250,-
3de plaats: multifunctionele waardebon t.w.v. EUR 150,-
Geinteresseerd om je omgeving schoon te houden en hiermee een leuk extraatje te verdienen, meld je nu aan met je sportvereniging, school, bedrijf, wijk of buurt! Op www.schoonbroabant.nl