Duurzaamheidskring on the move... ondernemers, meld u aan!


Duurzaamheidskring on the move... ondernemers, meld u aan!

Renovatie, nieuw- en verbouw, (zonne)energie, Cradle2cradle, BioBased, etc. Het zijn ingredienten die tijdens de 6e bijeenkomst van de Duurzaamheidskring Hellevoetsluis op het programma staan. De kring, bestaande uit ondernemers met een groen hart, is op dinsdag 31 maart te gast bij het
Innovatie Centrum voor Duurzaam Bouwen (ICDuBo) in Heijplaat.

ICDuBo is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor diegene die affiniteit heeft met maatschappelijk verantwoorde vernieuwingen.

Alle ondernemers welkom

Kennis en ervaringen delen is pas echt succesvol als zo veel mogelijk ondernemers mee doen. Wethouder Peter Hofman nodigt daarom alle Hellevoetse ondernemers uit om dinsdag 31 maart 2015 van 15.00 tot 17.00 mee te gaan naar ICDuBo.

Ook ondernemers die (nog) geen lid zijn van de duurzaamheidskring zijn van harte welkom om al netwerkend nieuwe kennis over duurzaamheid op te doen in ICDuBo.

Meld u aan

Bent u ondernemer en wilt u ook mee naar ICDuBo? U kunt op eigen gelegenheid of met de gratis bus, welke om 14:00 uur vertrekt vanaf de parkeerplaats van het gemeentehuis van Hellevoetsluis. Meld u aan via gemeente@hellevoetsluis.nl o.v.v. Duurzaamheidskring. Geef daarbij aan of u op eigen
gelegenheid komt of dat u ook graag gebruik maakt van de busdienst. Gaat u op eigen gelegenheid? ICDuBo is gevestigd aan Directiekade 3 in Heijplaat (Rotterdam, haven 2600).