Onderzoek naar beroving in woning | politie.nl


Laatste update:
09-03-2015 | 10:30

Rotterdam - De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar een beroving in een woning aan de Spangensekade. Hierbij raakte de bewoonster lichtgewond.

Vrijdagochtend rond half tien belde een persoon aan bij een woning aan de Spangesekade. Hij bedreigde haar met een steekwapen en dwong haar naar binnen te gaan. Eenmaal binnen stal hij geld en goederen. Vervolgens ging hij er vandoor.

Verschillende politie eenheden hebben de buurt uitgekamd op zoek naar de verdachte. Hierbij is hij vooralsnog niet aangetroffen.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die meer weten van deze beroving. Heeft u vrijdag 6 maart iets gezien dat zou kunnen helpen in het onderzoek naar de identiteit van de dader?

Het gaat om een licht getinte man van ongeveer 22 jaar oud. Op het moment van de beroving droeg hij een zwarte jas tot over de heupen en een zwarte broek.

Heeft u informatie over deze beroving of weet u wie de dader is? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M 0800-7000.