Kilo's gedroogde hennep aangetroffen in woning Meppelweg | politie.nl


Laatste update:
09-03-2015 | 13:35

Den Haag - De politie trof zaterdagavond 7 maart meerdere kilo's gedroogde hennep aan in een woning aan de Meppelweg. De vijf mannen die zich bevonden in de woning zijn aangehouden.

Na meerdere (anonieme) meldingen van henneplucht, gingen agenten rond 21.30 uur poolshoogte nemen bij de betreffende woning aan de Meppelweg. Op aanbellen werd niet gereageerd, waarop agenten de deur `boemden'. In de woning troffen zij meerde kilo's gedroogde hennep en een hennepdrogerij aan.
Ook waren er vijf mannen in de woning aanwezig. Zij zijn allemaal aangehouden en de politie doet onderzoek naar hun betrokkenheid bij de hennepdrogerij. De verdachten (16, 24, 29, 29 en 34) zijn afkomstig uit Den Haag en Rijswijk.

Drugsoverlast

De samenleving heeft veel last van de gevolgen van drugsgebruik en het dealen in drugs. De handel vindt plaats in het illegale circuit en hierbij wordt geweld vaak niet geschuwd. Van dat geweld worden vaak ook onschuldige omstanders de dupe. Omwonenden ondervinden daarom veel overlast van
drugshandel bij hen in de buurt.

De politie vraagt vermoedens van drugshandel te melden via 0900 - 8844. Indien men anoniem wenst te blijven, kan de informatie ook via Stichting M 0800 - 7000, worden doorgegeven.

1

1

1