Man (36) gewond bij steekincident op de Asmansweg | politie.nl


Laatste update:
09-03-2015 | 14:17

Den Haag - De politie hield zondagavond 8 maart een 25-jarige Hagenaar aan op de Schalk Burgerstraat op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident op de Asmansweg. Hierbij raakte een 36-jarige Hagenaar behoorlijk gewond. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer stond rond 23.45 uur bij de tramhalte op de kruising van de Loosduinseweg met de Asmansweg. Om nog onbekende redenen ontstond er onenigheid tussen het slachtoffer en een aantal mannen. De onenigheid mondde uiteindelijk uit in een steekincident. Na het incident vluchtten de,
vermoedelijk drie, verdachten. Op basis van (getuigen)verklaringen zocht de politie in de omgeving naar hen. Een verdachte werd op de Schalk Burgerstraat aangehouden. De politie doet onderzoek naar zijn betrokkenheid bij het incident. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Signalement

Van de verdachte die vermoedelijk het slachtoffer gestoken heeft is een signalement bekend. Het gaat om een man met een negroide uiterlijk. Hij heeft dreadlocks tot in zijn nek en is ongeveer 1.95 m. lang. Hij heeft een smal postuur en een wat ronder gezicht en is rond de 28 `a 30 jaar oud.
Hij was ten tijde van het steekincident donker gekleed en droeg vermoedelijk een legergroene jas.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.