Positief Opvoeden Ouderbijeenkomst `Samen eten'


9 maart 2015 Positief Opvoeden Ouderbijeenkomst `Samen eten'

Jong kind eet een maiskolf

Op vrijdag 27 maart van 10.00 tot 11.30 uur organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin een positief opvoeden ouderbijeenkomst over `Samen eten'. De workshop is voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en vindt plaats op de Lieven de Keylaan 7 in Heemstede.

Samen eten kan erg gezellig en sociaal zijn. Maar eten met kinderen kan ook lastig en stressvol zijn. Jonge kinderen vinden het vaak moeilijk om lang aan de tafel te zitten. Ook willen ze regelmatig niet eten en/of spelen ze met hun eten. Tijdens deze ouderbijeenkomst gaat u in een klein
groepje aan de slag. Samen doet u oefeningen en praat u over uw ervaringen. U krijgt tips hoe u kunt zorgen dat het eetmoment met uw kind leuk wordt. Ook is er tijd voor individueel advies, dat u thuis meteen in de praktijk kunt toepassen. Er kunnen 5 ouders deelnemen aan deze bijeenkomst.

Ouders die interesse hebben voor deze workshop kunnen zich inschrijven via cjgheemstede.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop.

Wilt u meer informatie over de methode Positief Opvoeden kijk op www.positiefopvoeden.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------