Commissievergaderingen in maart


9 maart 2015 Commissievergaderingen in maart

Archieffoto Raadsvergadering

De raadscommissies Middelen, Samenleving en Ruimte houden in maart een openbare vergadering om 20.00 uur in de Burgerzaal van het raadhuis aan het Raadhuisplein 1 te Heemstede. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De raadscommissie Ruimte komt deze maand twee keer bijeen.
Raadscommissies zijn bedoeld voor het vergaren van informatie en het uitwisselen van opvattingen. U kunt deze vergaderingen bijwonen als toehoorder en u kunt als u dat wilt ook uw mening geven over onderwerpen.

* De commissie Samenleving bespreekt op dinsdag 10 maart het Plan van aanpak Cultuurnota 2016-2020 (B-stuk) en de Culturele opwaardering Oude Kerk.
* Op de agenda van de commissie Middelen op woensdag 11 maart staat onder andere de Evaluatie van het ligplaatsenbeleid gepland.
* De commissie Ruimte bespreekt op donderdag 12 maart onder andere het Beheerplan Wandelbos Groenendaal 2015-2032, De verkeersknelpuntenlijst langzame verkeersdeelnemers en de Riolering Dr. Piersonstraat e.o., start inspraak.
* Tijdens de extra vergadering van de commissie Ruimte op maandag 16 maart wordt onder andere de verkoop peuterspeelzaal Reggelaan 14 en berging bij Oude Slot.

Bekijk de volledige agenda's van de commissievergaderingen door in de vergaderkalender op de betreffende vergadering te klikken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------