Voorbereidende werkzaamheden ongelijkvloerse kruising Sittard van start

Op maandag 9 maart start de Provincie Limburg met het kappen van bomen langs de N276 Hasseltsebaan en Dr. Nolenslaan in de gemeente Sittard-Geleen. Dit als voorbereiding op de bouw van een ongelijkvloerse kruising aan de N276 ter hoogte van de Dr. Nolenslaan.

De kapwerkzaamheden worden zo veel mogelijk vanaf de parallelweg en fietspaden uitgevoerd om de hinder voor het doorgaand verkeer zo minimaal mogelijk te houden. Ter plaatse worden verkeersregelaars ingezet en geldt een tijdelijke snelheidsbeperking (50km per uur). Daarnaast worden, daar waar nodig, de (brom-)fietsers omgeleid.

Om rekening te houden met de omgeving vinden de werkzaamheden plaats tussen 7:30 uur en 17:00 uur. De bomen worden op een terrein ten westen van de N276 opgeslagen om vervolgens versnipperd te worden. Het kappen van de bomen duurt naar verwachting een week. Daarna worden ze versnipperd.

Meer informatie over het project is te vinden op www.limburg.nl/N276 of volg het project op facebook www.facebook.com/N276Nolenslaan