Top Employers Institute certificeert Dimension Data als een van de vijf beste werkgevers wereldwijd

Top Employers Institute certificeert Dimension Data als een van de vijf beste werkgevers wereldwijd

BARNEVELD, Netherlands - (Business Wire)

ICT-oplossingen- en -dienstenleverancier Dimension Data is door het Top Employers Institute gecertificeerd als een van de vijf beste werkgevers ter wereld voor zijn optimaal personeelsbeleid. Dit gebeurde op basis van een jaarlijks onafhankelijk onderzoek. Het instituut hanteerde bij dit onderzoek strenge criteria op het gebied van talent-management, leiderschap, training en ontwikkeling en initiatieven voor het werven, vasthouden en aanspreken van werknemerstalent.

Judith Oude Sogtoen, Director International Business Development van het Top Employers Institute: "De conclusie van ons uitgebreide onderzoek luidt dat Dimension Data Global deel uitmaakt van een selecte groep van werkgevers die bijdragen tot wereldwijde verbetering van de arbeidsomstandigheden. Er wordt goed voor de mensen gezorgd. Nu het bedrijf de Top Employers Global 2015-certificering heeft ontvangen, kan het met recht zeggen dat het tot de top van een exclusieve groep van de beste werkgevers ter wereld behoort."

Brett Dawson, Group CEO van Dimension Data, verklaart: "We zijn erg trots op deze erkenning als een van de vijf beste organisaties voor wat betreft ons personeelsbeleid. Dimension Data heeft als doel een verschil te maken - met name voor onze klanten, onze waardevolle en getalenteerde mensen, en onze aandeelhouders en de samenleving. Deze bekroning is een erkenning van onze filosofie om te investeren in ons voortdurend groeiende team van meer dan 26.000 werknemers en hen te helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling."

Marilyn Chaplin, Group Executive Human Resources bij Dimension Data, voegt toe: "Binnen het sterk competitieve IT-landschap hanteert Dimension Data een duidelijke strategie voor het werven, aanspreken, ontwikkelen en vasthouden van talent op alle niveaus binnen de organisatie. Ons innovatieve Fast-track-programma helpt jong talent aan te trekken en te behouden voor onze organisatie. Ons internationale leiderschapsforum biedt een meerlaagse benadering voor de ondersteuning van de voortdurende ontwikkeling van onze leidinggevenden. De investeringen die we doen in onze mensen stellen hen in de gelegenheid hun vaardigheden aan te scherpen en bij te blijven in de snel veranderende technologiewereld. Elke werknemer kan gebruikmaken van een cloudgebaseerd studieplatform van wereldklasse dat toegang biedt tot de allernieuwste opleidingsmogelijkheden. Ik ben van mening dat de winnende cultuur die we hebben gecreeerd een van onze belangrijkste bedrijfsmiddelen is en van Dimension Data werkelijk een uitmuntende werkgever maakt."

Dimension Data is aanwezig in 58 landen, verspreid over Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Azie, Australie, Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

-EINDE-

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Dimension Data

Erik Bakker, T: 0342 402 546

Dimension Data Netherlands

E-mail: erik.bakker@dimensiondata.com

Zie het origineel.