Geldtpas maakt furore met promotor Angelique Maassen


ZWOLLE, 20150309 -- Entertainer Angelique Maassen uit Zwolle, beter bekend als Clown Angelico van familiefeesten, winkeliersmanifestaties en tv-optredens, is door Geldt.nl aangetrokken als promotor van de Geldtpas. De Geldtpas is een gezamelijke kortingspas van zelfstandige ondernemers die vanuit Drenthe heel Nederland aan het veroveren is in een strijd tegen het virtuele winkelen en de grote winkelketens.

"Omdat ik zelf ondernemer ben in hart en nieren, sprak mij dit enorm aan", zegt Angelique. "De Geldtpas is eindelijk een initiatief dat verder kijkt dan het eigen straatje van de kleine zelfstandige ondernemer. Het is echt bedoeld om elkaar te steunen om samen met alle hardwerkende, kleine ondernemers een vuist te maken. Om de krachten te bundelen en het winkelen niet alleen goedkoper maar ook weer gezellig te maken."

Geldtpas-bedrijven stoppen met adverteren en accepteren met de Geldtpas elkaars kortingspas. Jaarlijks adverteren zelfstandige bedrijven voor 2 tot 10 procent van hun omzet en die kosten laten zij nu terugkomen in de portemonnee van de consument. Sommige bedrijven doen daar zelfs nog een paar procent extra overheen. Alle deelnemende bedrijven geven hun klanten hun eigen Geldtpas voorzien van de eigen bedrijfsgegevens. Op internet zien de klanten bij welke bedrijven ze met deze zelfde pas nog meer terecht kunnen.

De deelnemende bedrijven vonden dat het tijd was voor actie. Steeds meer winkelpanden komen leeg te staan en winkelcentra worden er niet gezelliger op. Initiatiefnemer Jan Huzen: "Zelfs de grote winkelketens krijgen het nu zwaar. Maar vergeet niet dat veel ondernemers al jarenlang op een houtje bijten. Individuele acties op touw zetten kost hun zo veel tijd en geld, dat hebben zij niet, en vaak is de opbrengst maar matig. Nu met de Geldtpas versterken ze elkaar. Meer klanten is gewoon meer omzet, zo simpel is het. Veel mensen denken dat webshops, winkelketens en bouwmarkten vanzelf goedkoper zijn omdat ze groter zijn. Maar dat is helemaal niet zo. Dankzij de Geldtpas kunnen ondernemers daar nu prijstechnisch met alle gemak mee concurreren."

De kortingspas is breed inzetbaar van snackbar tot fietsenzaak en van kapsalon tot kledingwinkel. Ook dat is een troef waardoor de Geldtpas voor alle consumenten aantrekkelijk is. Met bijna 200 deelnemers zijn nu in Drenthe al bijna alle branches goed vertegenwoordigd en begint de kortingskaart voet aan de grond te krijgen in andere provincies. Met de steun van Angelique Maassen denken de ondernemers nu, tien maanden na de start, de succesformule in handen te hebben. "Eindelijk iets wat geld en extra klanten oplevert zonder extra kosten", zeggen veel winkeliers en voor consumenten geldt dat elke euro is meegenomen. Op internet zijn alle aangesloten bedrijven te vinden via www.geldt.nl.

--

Zelfstandige ondernemers die ook graag hun advertentiekosten willen omzetten in korting kunnen vrijblijvend contact opnemen met Angelique angelique@geldt.nl / 06 51074311. Zij bezoekt met alle plezier ook uw bedrijf en bekijkt met welke acties de geldtpas in iedere plaats gepromoot kan worden. Meer informatie is ook te vinden op www.geldt.nl.