Benefietfilms voor veilig drinkwater in Rwanda


Zeist, 20150218 -- Op zaterdag 14 maart as. organiseren de Zeister serviceclubs Quota en Soroptimist International twee benefiet filmvoorstellingen in de Walkartkerk, Kerkweg 19-23 in Zeist. Het doel is de aanschaf en installatie van waterzuiveringsapparaten voor scholen in afgelegen gebieden in Rwanda. De apparaten heten naïades, naar de waternimfen uit de Griekse oudheid, en worden gefabriceerd door de firma Nedap te Groenlo.

18.30-20.00 uur: 1e voorstelling

Africa United, kinderfilm voor kinderen van 9 jaar en ouder.

Drie Rwandese kinderen gaan hun droom achterna, nl. deelnemen aan de openingsceremonie van het WK-voetbal 2010 in Zuid-Afrika. Een avonturenfilm over Afrika, blijdschap, vrijgevigheid en hoop.

21.00-22.30 uur: 2e voorstelling

Si le vent soulève les sables

Een indrukwekkend epos, dat nergens sentimenteel wordt, over moeizaam overleven in de woestijn en wat dat doet met de relaties van mensen. Frans gesproken, Nederlands ondertiteld.

De kosten voor de eerste voorstelling zijn EUR 20,- voor een volwassene met twee kinderen. De kosten voor de tweede voorstelling zijn EUR 20,- per persoon.

De toegangsprijzen zijn inclusief hapje en drankje.

Kaarten en nadere informatie zijn verkrijgbaar bij Pauline Tutein Nolthenius, op familienolthenius@xs4all.nl of tel. 030 – 692 51 44.





Soroptimistclub Zeist e.o.