Snoeihout gratis aanbieden


(18-03-2015)

De gemeente Druten biedt u weer de mogelijkheid uw snoeihout gratis aan te bieden. Dat kan op zaterdag 4 april en zaterdag 11 april van 09.00 tot 15.00 uur bij Klok Projecten, Laarstraat 9 in Afferden.

Strenge controle aan de poort

Aan het aanbieden van snoeihout zijn een aantal voorwaarden gesteld. De snoeihoutinzameling is een extra service voor u als inwoner. De laatste jaren is gebleken dat er steeds meer snoeihout wordt aangeboden met groot materieel, zoals tractoren met opleggers. Daarom zijn wij helaas genoodzaakt
de regels aan te scherpen en hierop streng te controleren bij de poort. Heeft u bijvoorbeeld meer dan 2 m** aan snoeihout, dan wordt dit geweigerd.

Voorwaarden aanbieden snoeihout

* U biedt alleen snoeiafval en blad aan. Ook boomstammen en stobben vrij van aanhangende grond zijn toegestaan.
* Het is niet mogelijk om ander huisafval aan te bieden.
* Het is alleen bedoeld voor snoeihout van huishoudens, niet van bedrijven.
* U biedt maximaal 2 m^3 in totaal aan (dus niet per rit).
* U biedt slechts eenmalig uw snoeihout aan.
* Bij het aanbieden wordt om uw postcode en huisnummer gevraagd.
* Het lossen van uw snoeihout doet u zelf op de aangewezen plaats.
* U volgt de aanwijzingen van de medewerkers van de inzameling en aanwijsborden op! Wanneer u dat niet doet, wordt uw snoeiafval geweigerd.

Adviesroute

De Laarstraat is een smalle weg waardoor de auto's door de berm gaan die elkaar passeren. Wij adviseren u om de volgende rijroute aan te houden: Laarstraat inrijden vanaf de Deestersteeg en uitrijden via de Schriksestraat.

Bereikbaarheid

Bij drukte kunnen er wachttijden ontstaan. Houd altijd een weghelft vrij voor het doorgaande verkeer en de bereikbaarheid van bedrijven en huizen in de omgeving.