Winnaars fotowedstrijd schoon Brielle bekend

Van 22 januari tot en met 15 februari 2015 hield de gemeente Brielle een fotowedstrijd over zwerfafval. Dit heeft mooie plaatjes opgeleverd.

Hierbij werd Zwartewaal het meest gefotografeerd. Uit alle inzendingen heeft de gemeente de foto's van A. Schrauwen uit Zwartewaal en P. de Mol uit Brielle als winnende foto's gekozen. En dat is niet alleen leuk voor hen, maar voor hun hele wijk! Want daardoor winnen de wijk Rugge (in Brielle) en de kern Zwartewaal een feestelijke schoonmaakdag.

Op zaterdag 28 maart 2015 is de Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon. Brielle doet hier ook aan mee. Het doel van deze dag is met elkaar zwerfafval van uit de straten en de wijken te verzamelen. De wijk Rugge (in Brielle) en de kern Zwartewaal krijgen een feestelijke ondersteuning bij het opschonen van de wijk. Van 10.00 uur tot 13.00 uur worden de bewoners die helpen met schoonmaken getrakteerd op koffie, muziek en veel gezelligheid. De fotowinnaars worden in hun eigen wijk ook extra in het zonnetje gezet. Want de schoonheid van Brielle is een feestje waard!

Komt u ook naar Rugge of Zwartewaal en helpt u mee van deze dag een succes te maken? Meer informatie hierover volgt binnenkort.