Nog een week tijd voor invullen vragenlijst 'kerntaken'


18 maart 2015

Tot en met volgende week woensdag 25 maart kunnen de deelnemers van het inwonerspanel 'Brummen Spreekt' de vragen en stellingen invullen over het onderwerp 'taken en rollen van de gemeente'. Lees meer hierover in dit bericht. Bent u nog geen lid van dit panel maar wilt u wel uw mening geven
over dit onderwerp? Dan kunt u zich nu eenvoudig en gratis aanmelden via de website Brummen Spreekt. Enkele dagen na uw aanmelding krijgt u de vragen dan toegestuurd.

Benieuwd naar uw mening over taken en rollen gemeente

In de samenleving, gemeenteraad en ambtelijke organisatie wordt volop het gesprek gevoerd over taken en rollen. Wat moet de gemeente in uw ogen doen hoe moet ze dat uitvoeren. Denk daarbij aan onderwerpen zoals wonen, zorg, economie, onderwijs, sport, recreatie en cultuur. En welke taken kunt
u zelf of anderen doen? Via het inwonerspanel Brummen Spreekt wordt nu onderzocht wat de inwoners hierover vinden, zodat de gemeente nog beter zicht krijgt op de taken en rollen die de samenleving van de gemeente verwacht.

Wordt ook panellid!

Op dit moment zijn er 767 inwoners lid van het panel, waarvan er 731 deelnemen via de computer en 36 via papieren vragenlijsten. Bent u nog geen lid, dan verwelkomt Brummen Spreekt u graag. U kunt zich opgeven voor het inwonerspanel via de website Brummen Spreekt.