ezwaarschriftencommissie houdt een hoorzitting


Gepubliceerd op: 19 maart 2015

Op woensdag 8 april 2015 om 9:00 uur behandelt de commissie voor de behandeling van bezwaarschriften een drietal bezwaarschriften van de heer G. Dogge die zijn ingediend tegen besluiten van het college van burgemeester en wethouders tot het opleggen van een last onder dwangsom aan Dancecafe
Steenbergen, gevestigd aan de Pompstraat 10 te Steenbergen vanwege overschrijding van de geluidsnormen en het inningsbesluit ten aanzien van de verbeurde dwangsom.

Om 9:45 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift van de heer G. Fens dat is ingediend tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het aanmerken van zijn hond als gevaarlijke hond en het opleggen van een muilkorf- en aanlijngebod.

Om 10:15 uur behandelt de commissie het bezwaarschrift van mevrouw E.C. Wesdorp dat is ingediend tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders tot het opleggen van een last onder bestuursdwang, inhoudende de onmiddellijke sluiting van het pand aan de Gibsonstraat 6(a) te
Steenbergen wegens overtredingen van de Opiumwet.

Belanghebbenden kunnen de stukken die betrekking hebben op de laatste zaak inzien op het gemeentehuis. Zij kunnen daartoe een afspraak maken met het secretariaat van de bezwaarschriftencommissie, telefonisch bereikbaar via 0167-543 399.