Rick Brandsteder presenteert NK Wokslee

Het NK Wokslee wordt gepresenteerd door niemand minder dan Rick Brandsteder, bekend van onder andere 'Expeditie Robinson' en 'Wie is de chef'. Door zijn Robinson-ervaring is hij de uitgelezen kandidaat de presentatie van dit hilarische evenement op zich te nemen en weet hij de deelnemers als geen ander te motiveren nog sneller de berg af te gaan. Het evenement, georganiseerd door familiebedrijf Go-Tan en Skidome Rucphen, vindt plaats op 20 maart van 16:00 tot 18:00. Wie nog kans wil maken op de felbegeerde titel 'Wokslee Kampioen 2015' en de hoofdprijs moet er snel bij zijn. Iedereen die nog mee wil doen kan zich inschrijven tot en met 18 maart via www.wokslee.nl.

Win toffe prijzen

Waaghalzen die de competitie aangaan tijdens deze eerste editie van het NK Wokslee, waar hilariteit, sneeuwpret en lekker eten voorop staan, maken kans op mooie prijzen. De deelnemers mogen al hun creativiteit in de strijd gooien om het snelste in een wok de Rucphense piste af te dalen. Degene met de snelste tijd wint een GoPro camera! Daarnaast zijn er ook voor de nummers twee en drie en de woksleeer in de origineelste outfit winterse prijzen te winnen.

Aanmoedigen

Go-Tan en Skidome halen alles uit de kast om het winterseizoen af te sluiten met een gezellig evenement. Met een verlichte piste en gezellige apres-ski muziek zal een sfeervol winters decor gecreeerd worden. Iedereen die de deelnemers wil komen aanmoedigen is van harte welkom. Om na het sleeen weer op te warmen is er voor deelnemers en toeschouwers gratis chocolademelk en gluehwein. Bovendien kan iedereen tijdens het evenement genieten van gratis lekker eten bij de Go-Tan Wokbus.

Inschrijving

Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich gratis inschrijven voor het NK Wokslee tot en met 18 maart 2015 via www.wokslee.nl. Op deze website is ook meer informatie over het evenement te vinden.