Nederlandse vrouw snakt naar grappige man


Workshop helpt mannen aan meer succes in hun datingcarrière

Amsterdam, 20150318 -- De Nederlandse man moet grappiger. Dat is de conclusie na een jarenlange ontdekkingtocht op zoek naar de heilige graal van aantrekkingskracht door de fulltime datingcoaches van AttractionGym. Zij hielpen honderden mannen aan meer succes in hun datingcarrière.

Leren van een professionele grappenmaker

Humor is volgens datingcoach Arnoud van Veen één van de meest onderschatte ingrediënten van mannelijke aantrekkingskracht. Samen met de standup comedian Roel Verburg wordt daarom een workshop georganiseerd waarin de deelnemers meegenomen worden in het brein van een professionele grappenmaker. Verburg staat wekelijks op de planken met zijn eigen show en leidde reeds een aantal bekende comedians op.

Grappigere mannen hebben knappere vriendinnen

“Het is niet voor niets dat grappigere mannen knappere vriendinnen hebben”, aldus Van Veen. “Humor is bij uitstek een mannelijke kwaliteit, eentje waar vrouwen nauwelijks weerstand tegen kunnen bieden.” In de workshop krijgen de deelnemers eerst 'graptheorie' om vervolgens middels oefeningen gecoached te worden. De belofte is dat ze in één middag leren hoe ze ieder gesprek grappig kunnen maken. Ze leren welke humor het beste werkt bij vrouwen – en ook wat hélémaal niet werkt.

Innerlijke grappenmaker ontdekken

Door te experimenteren met verschillende stijlen van humor leren de deelnemers hun 'innerlijke grappenmaker' te ontdekken. Uitgangspunt bij de flirtcoaches van AttractionGym is aantrekkingskracht creëren door eerlijkheid. “Sneaky versiertrucs om vrouwen in bed te praten, waar zij vervolgens een rotgevoel aan overhoudt zul je bij ons niet leren”, stelt Van Veen.

Reeds veertig mensen hebben zich aangemeld voor de workshop die plaatsvindt op zaterdag 21 maart van 14.00 tot 17.00 uur bij de Theater Studio Amsterdam. Aanmelden kan via www.attractiongym.nl