Werkzaamheden zorgen voor files


21 maart 2015, 11:14

Zaterdagochtend zorgen werkzaamheden voor vertraging op verschillende snelwegen.

Tot maandagochtend 05.00 uur wordt er gewerkt in de Schipholtunnel in de A4 richting Amsterdam. De weg is tot die tijd dicht tussen de knooppunten De Hoek en Badhoevedorp, het verkeer richting Amsterdam wordt omgeleid over de A5 en de A9.

Op de omleidingsroute zijn files ontstaan door het hogere verkeersaanbod, op de A5 richting Amsterdam 5 kilometer voor knooppunt Raasdorp en op de A9 van Alkmaar naar Amstelveen staat 2 kilometer verkeer stil bij knooppunt Raasdorp.

Ook de werkzaamheden in de regio Den Haag/Rotterdam zorgen voor vertraging. In beide richtingen heeft het verkeer 10 minuten extra reistijd nodig bij de afrit Berkel en Rodenrijs door een kilometer of 3 file in beide richtingen.

In het zuiden van het land zorgen de werkzaamheden op de A59 Zonzeel - Oss voor vertraging bij de afrit Waalwijk, je komt daar in 3 kilometer file in oostelijke richting.

Na een aanrijding vanochtend vroeg op de A28 van Amsrsfoort naar Utrecht op knooppunt Rijnsweerd is op het knooppunt nu nog de rechterrijstrook afgesloten voor een spoedreparatie en dat levert 4 kilometer file op met ongeveer 10 minuten vertraging.

Update 11:22 uur

Ook op de A4 richting Amsterdam vertraagt het verkeer nu tussen Nieuw-Vennep en Rijsenhout. Er wordt daar langzaam gereden over 2 kilometer doordat er maar 2 van de 5 rijstroken beschikbaar zijn voor het verkeer door de werkzaamheden verderop.

Foto: (c) VID trafficam
Foto: (c) VID
Foto: (c) VID