Woningoverval Zandsteenstraat `t Harde | politie.nl


Laatste update:
21-03-2015 | 14:52

't Harde - Uit onderzoek is gebleken dat bij de woningoverval vanochtend aan de Zandsteenstraat diverse sieraden zijn weggenomen.

Rond 9.40 uur werd er aangebeld bij de 55-jarige bewoner. Toen hij de deur open deed stonden er een man en vrouw voor de deur. De man had een vuurwapen waarmee hij het slachtoffer bedreigde. Hij werd naar binnen gedwongen waarbij hij door de man en nog 1 of 2 personen werd gevolgd. Vervolgens
werd hij gedwongen diverse in het woonhuis aanwezige sieraden af te staan. De personen verdwenen daarna en gingen er in onbekende richting vandoor.

De politie is nog steeds op zoek naar mogelijke getuigen van de overval. De vrouw die voor de deur stond had blond haar. Van de man is geen duidelijk signalement. Ook de andere personen heeft het slachtoffer niet goed gezien. Personen die vanochtend in de omgeving van de Zandsteenstraat iets
gezien hebben dat met de zaak te maken kan hebben, mogelijk de blonde vrouw in combinatie met 2 of 3 mannen, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
(2015139805)