Open dag bij Bartimeus in Doorn

6 maart 2015

Bartimeus opent haar deuren op zaterdag 21 maart a.s tijdens de derde Nationale Week van Zorg en Welzijn. Iedereen is welkom om het vernieuwde terrein `t Sand in Doorn te komen ervaren. Omdat Bartimeus dit jaar haar 100 jarig bestaan viert, heeft deze dag een extra feestelijk tintje en zijn er een aantal bijzondere activiteiten.

Omwonenden, familie, vrijwilligers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd op 't Sand; het terrein van Bartimeus in Doorn. U hoeft zich niet te vervelen. Bezoek de woningen, het gezondheidscentrum en de Bosschool of maak kaarsen in de kaarsenmakerij.Afbeelding: logo week van zorg en welzijn

100 jaar Bartimeus

Omdat Bartimeus dit jaar haar 100-jarig jubileum viert, zijn er naast de open dag activiteiten een aantal extra bijzondere activiteiten. U kunt deelnemen aan een historische wandeling over `t Sand, de fototentoonstelling van de geschiedenis van Bartimeus en een tentoonstelling van het museum van Loon bezoeken. Omdat er een metamorfose heeft plaatsgevonden en er veel nieuwbouw is op het terrein, is deze dag ook leuk voor oud-medewerkers.

Van 10.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom op de oude Arnhemsebovenweg 3. Vanuit de kapel, waar ook de informatiedesk te vinden is, starten de rondleidingen en de historische wandeling. Deelnemers kunnen zich daar ook inschrijven. Daarnaast bent u vrij om zelf rond te kijken op het terrein en bijvoorbeeld de historische moestuin te bezoeken.

klik hier voor meer informatie en het volledige programma.

Zie het origineel.