Landelijk infodag vrijwilligerswerk in het buitenland 21 maart 2015

Op zaterdag 21 maart organiseert Wereldwijzer weer een landelijke voorlichtingsdag over vrijwilligerswerk in het buitenland. Deze dag is een initiatief van verschillende organisaties om meer Nederlanders te inspireren en te informeren over vrijwilligerswerk in het buitenland. Op deze dag komt men in UniC Utrecht alles te weten over vrijwilligerswerk in het buitenland. Meer dan 30 organisaties en instellingen slaan de handen ineen om alle vragen te beantwoorden en er staan ook studenten klaar die over hun eerdere ervaringen vertellen. Naast de informatiemarkt waar alle organisaties staan, worden ook presentaties gegeven en kan men workshops volgen.

In het kort:

- Informatiemarkt met meer dan 30 organisaties voor voorlichting over vrijwilligerswerk in het buitenland; inloop tussen 11:00 en 16:00 uur

- Verschillende presentaties en workshops te volgen

- Grote en kleine organisaties zullen aanwezig zijn maar ook Nuffic voor informatie over beurzen in het buitenland en GGD voor inlichtingen over vaccinaties zullen op de informatiemarkt staan.

- Verwacht aantal bezoekers: 600

Het volledige programma aan presentaties en een overzicht van de aanwezige organisaties is te vinden op www.wereldwijzer.nl/vrijwilligersdag .

Via deze pagina verlopen ook de gratis aanmeldingen voor de voorlichtingsdag.