Nieuwe CMK applicatie in gebruik


23 mrt 2015
BKWI blijft werken aan de kwaliteit van haar producten en diensten. Zo ook aan het Centraal Meldpunt Ketenwijzigingen (CMK) dat nu vernieuwd en verbeterd is.

Het CMK is de ondersteunende tool voor het Ketenbrede wijzigingsbeheer. Via de CMK applicatie kunnen de Ketenpartners wijzigingsverzoeken indienen. Maandag 23 maart is de vernieuwde CMK applicatie live.

De nieuwe applicatie is gebouwd, omdat het framework waarop de CMK applicatie was gebouwd niet meer ondersteund werd door de leverancier. Bestaande functionaliteiten zijn in dit proces zoveel mogelijk een-op een overgenomen. We hebben deze herbouw meteen aangegrepen om kleine verbeteringen
door te voeren om het gebruikersgemak te optimaliseren.

Zo is de applicatie overzichtelijker geworden en zien gebruikers op het dashboard nu meteen een overzicht van de belangrijkste onderdelen van verzoeken. De inzage in de status van wijzigingsverzoeken van de eigen organisatie is verbeterd, er kunnen nu reacties geplaatst worden bij
Ketenwijzigingen en de functionaliteit van de taken en berichten is verbeterd. Verder heeft de CMK applicatie een modernere uitstraling gekregen.

< vorige ...

Onderwerpen

Suwinet Inkijk
< TERUG NAAR NIEUWSLIJST