Man (50) beroofd op de Brueghelstraat door meerdere mannen | politie..


Laatste update:
23-03-2015 | 16:16

Den Haag - Vier nog onbekende mannen beroofden zaterdag 21 maart een 50-jarige Hagenaar op de Brueghelstraat van zijn persoonlijke goederen. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer fietste rond 21.45 uur vanaf de Van der Vennestraat in de richting van de Brueghelstraat. Daar liepen de verdachten, in totaal vier mannen, hem tegemoet en knoopten een gesprek aan. Toen het slachtoffer het contact met de mannen min of meer negeerde, pakten de verdachten hem
hard vast, zodat hij geen kant op kon. Vervolgens pakte een van de verdachten persoonlijke goederen uit zijn jas- en broekzakken. Na de beroving renden de mannen weg in de richting van de Hobbemastraat. De politie zoekt getuigen.

Signalement

Van een van de verdachten is een signalement bekend. Het gaat om een man van vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst. Hij is rond de 20 jaar oud en ongeveer 1.70 m lang. Hij heeft zwart, krullend haar en droeg een beige jack en een blauwe spijkerbroek. Hij zag er sportief uit. De anderen
verdachten hielden het slachtoffer van achter stevig vast. Van hen is slechts bekend dat ze een lichtgetinte huidskleur hebben.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met het straatroventeam van de politie-eenheid Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.