Hilversum is officieel een kwaliteitsvertaalbureau rijker

Vertaalbureau 1 to 1 Translations ontvangt ISO-certificaat en treedt toe tot het selecte groepje kwaliteitsvertaalbureaus in Nederland

Hilversum, 23 maart 2015 - Op 2 maart jl. is 1 to 1 Translations officieel toegetreden tot het selecte groepje vertaalbureaus met een ISO 9001-certificering. ISO 9001 is de meest gebruikte norm ter wereld voor kwaliteitsmanagementsystemen en eist van een organisatie focus op klanttevredenheid. Maar weinig vertaalbureaus in Nederland mogen zich ISO-gecertificeerd noemen, want niet ieder vertaalbureau is een kwaliteitsvertaalbureau.

"Deze ISO 9001-certificering is een mooie kroon op ons werk. Naast de kwaliteit van onze diensten staat namelijk de tevredenheid van onze klanten altijd centraal. De ISO-certificering bewijst dat wij voldoen aan de eisen van klanten, wet- en regelgeving en kwaliteit. Het maakt ons tot een van de weinige officiele kwaliteitsvertaalbureaus in Nederland. En dat is iets waar wij bijzonder trots op zijn!" aldus Cathy Goor, directeur van 1 to 1 Translations.

ISO 9001: de norm voor kwaliteit

ISO 9001 is de meest gebruikte norm ter wereld die gebruikt wordt om te beoordelen en te controleren of een organisatie in staat is te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de branche-specifieke eisen als het om kwaliteit en voortdurende verbetering gaat. Een onafhankelijke externe organisatie, de certificatie-instelling, heeft door middel van een certificatie-audit vastgesteld dat 1 to 1 Translations aan alle eisen voldoet en heeft het ISO- certificaat toegekend.

ISO 9001 als vereiste voor samenwerking

Steeds meer opdrachtgevers doen bij voorkeur zaken met ISO-gecertificeerde leveranciers of stellen een ISO-certificering zelfs als eis voor samenwerking. De ISO-kwaliteitsnormen zijn ontwikkeld zodat bedrijven beter beheerd en geleid kunnen worden. Door prestaties continu te evalueren en te optimaliseren. Wanneer een bedrijf ISO-gecertificeerd is wil dat zeggen dat er voor 100% aan alle eisen van de kwaliteitsnorm voldaan wordt. Dit is een extra zekerheid voor onze opdrachtgevers en daarom voor 1 to 1 Translations zeer waardevol.

Over 1 to 1 Translations

1 to 1 Translations B.V. is een erkend vertaalbureau dat zich met name richt op financiele en juridische vertalingen. Naast vertaaldiensten biedt 1 to 1 Translations als uw allround partner op vertaalgebied ook tolkdiensten aan en taaladvies in de breedste zin. De professionele vertaling of vertolking van uw teksten is bij 1 to 1 Translations in goede handen: onze hoogopgeleide, beedigde vertalers of beedigde (gerechts-)tolken staan garant voor kwaliteit, accuratesse en vakkundigheid. Uiteraard verzorgt 1 to 1 Translations ook de legalisatie van haar beedigde vertalingen.