Vrijheid doorgeven met unieke herdenkingsmokken

Dit jaar is het precies 70 jaar geleden dat ons land werd bevrijd. Wie de ogen sluit voor het verleden, is blind voor de toekomst luidt het thema van het Nationaal Comite 4 en 5 mei. Dit thema sluit aan bij het credo van het comite: vrijheid geef je door.

Van Helden Relatiegeschenken heeft ter gelegenheid van dit speciale moment een serie unieke herdenkingsmokken ontworpen die vele jaren meegaan. Dit stelt bedrijven, overheidsorganisaties, onderwijsinstituten en Oranjeverenigingen in de gelegenheid om, geheel in de geest van het thema, oog te houden voor de toekomst en de vrijheid op onderscheidende wijze tastbaar door te geven.

De unieke herdenkingsmokken zijn verkrijgbaar met een vaste bedrukking in drie verschillende ontwerpen, met als basis de kleuren van de nationale driekleur en de tekst '1945-2015, 70 jaar bevrijd'. Op de andere zijde bestaat de mogelijkheid om een eigen logo of boodschap toe te voegen. Zo kunnen scholen verwijzen naar hun speciale lesprogramma over 70 jaar bevrijding, gemeentes en Oranjeverenigingen de datum vermelden waarop hun plaats werd bevrijd en ondernemingen, instellingen of vrijetijdsclubs bijvoorbeeld kiezen voor de tekst 'ook wij geven de vrijheid door'. Meer informatie, afbeeldingen en prijzen zijn te vinden op www.vanhelden.nl/bevrijdingsdag.