Andere verkoopstrategie voor nieuwbouw woningen Oosterhout


Advision Home Counsel verzorgd de verkoop van nieuwbouw woningen in het project Opgewekt Wonen, als onderdeel van de Grote Boel te Oosterhout

OOSTERHOUT, 20150323 -- Daar waar vroeger een nieuwe waterroute werd gegraven om Arnhem en Nijmegen sneller met elkaar te verbinden verrijst momenteel een schitterend nieuwbouw project genaamd “De Grote Boel”. Gesitueerd aan de Oosterhoutse Plas wordt hier een aantrekkelijke wijk gebouwd bestaande uit villa’s en woningen met een fraaie dorpse architectuur. De Grote Boel is samen met geïnteresseerde kopers tot stand gekomen door op verschillende informatiebijeenkomsten de woonwensen van de potentiële kopers aan te horen en mee te nemen in het ontwerp. Resultaat: woningen met een aantrekkelijke architectuurstijl, grote tuinen, veel openbaar groen en gesitueerd aan de Oosterhoutse Plas.

Advision Home Counsel is uitgekozen om de verkoop van de woningen in het deelproject Opgewekt Wonen op zich te nemen. De huizen in het project Opgewekt Wonen worden gekenschetst door hun compleetheid, betaalbaarheid, en duurzaamheid. De verfrissende aanpak van de verkoopspecialist ter plaatse garandeert een vertrouwelijk contact met de kopers. Advision Home Counsel verzorgt het gehele verkooptraject en begeleidt de kopers van het begin tot het eind. “Deze aanpak past bij het project” meldt Rogier Roovers van Heijmans. “Al aan het begin van het project werd ons duidelijk dat de betrokkenheid van ons als project ontwikkelaar bij de kopers van essentieel belang is. Hierdoor kregen wij duidelijk inzage in de woonwensen van onze klanten, niet alleen wat betreft de woning, maar ook aangaande de omgeving. Advision Home Counsel past bij deze visie omdat de verkoop professionele en vooral individuele aandacht vereist. De specifiek voor dit project geselecteerde verkoop specialist heeft 100% focus op dit project en is ook na kantooruren en in het weekend bereikbaar. Zo ontstaat een ideale situatie voor de aspirant kopers en ons als project ontwikkelaar en zijn de eerste woningen inmiddels verkocht”. 

Naast de verkoop van de woningen is Advision Home Counsel betrokken bij het adviseren en implementeren van verschillende online oplossingen waardoor de kopers op eenvoudige wijze betrokken zijn bij de voortgang van het project en de bouw van hun woning.