Doet u mee aan het Omnibusonderzoek?


De gemeente Dordrecht vindt het heel belangrijk om de meningen en belevingen van inwoners te horen. Daarom valt binnenkort bij 1.500 willekeurig gekozen personen een brief van de burgemeester in de brievenbus. Daarin nodigt hij hen uit om de vragenlijst van het Omnibusonderzoek in te vullen.

Doet u mee aan het Omnibusonderzoek?Het Onderzoekcentrum Drechtsteden voert het onderzoek uit. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst over verschillende onderwerpen. Bijvoorbeeld: hoe tevreden zijn inwoners over de voorzieningen in hun buurt en woonplaats? Wat vinden zij van de
bereikbaarheid van hun buurt? En hoe waarderen zij het gemeentebestuur? Daarnaast komen andere actuele onderwerpen aan bod.

Plannen
De gemeente gebruikt de resultaten van het onderzoek bij het maken van plannen en beleid. Op deze manier kunnen bewoners invloed hebben op het beleid van hun woonplaats. Als u een uitnodigingsbrief krijgt, doet u dan mee?

Krijgt u geen uitnodigingsbrief?
U bent dan dit keer niet geselecteerd voor het Omnibusonderzoek. Wilt u wel graag meedenken met de gemeente over zaken die in uw woonplaats of in uw wijk spelen? Meld u dan aan voor het digitale Bewonerspanel op www.onderzoekcentrumdrechtsteden.nl[IMG]. (Let op: zonder `s' tussen `onderzoek'
en `centrum'). Deelnemers krijgen een paar keer per jaar een e-mail met een korte enquete over een actueel onderwerp.

Heeft u niet gevonden wat u zocht, of heeft u een andere reactie op deze pagina? Laat het ons weten.