Politie zoekt getuigen brutale straatroof op bejaarde man | politie.nl


Laatste update:
27-03-2015 | 09:53

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Breda - De politie is op zoek naar getuigen van een brutale straatroof, die donderdag 26 maart 2015 rond 12.30 uur plaatsvond in de Beukstraat. Het slachtoffer is een 78-jarige man uit Breda.

Het slachtoffer liep in de Beukstraat, ter hoogte van de Lariksstraat, toen hij werd aangesproken door een vrouw. De vrouw vroeg de weg naar het ziekenhuis en pakte daarbij de arm van de man vast. De man probeerde zich los te maken, toen er vanaf de Magnolialaan een auto aan kwam rijden. De
bijrijdster van die auto stapte uit en greep de man ook vast, waarna de eerste vrouw het horloge van de man kon bemachtigen. De vrouwen renden vervolgens weg en stapten een stukje verderop in de auto. Ze reden daarna door de Beukstraat in de richting van de Eikstraat.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving. Beide vrouwen hadden een wat stevig postuur en waren ongeveer 1.70m lang. De auto die bij het incident betrokken was is mogelijk een (donker)groene auto met een buitenlands, mogelijk Duits, kenteken. Heeft u het incident gezien, de vrouwen
zien rennen of in de auto zien stappen? Of heeft u andere informatie over bijvoorbeeld de auto en/of de inzittenden? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie, via 0900-8844.