Bouwkavel Dorpshart Knegsel


Gemeente Eersel heeft de inschrijving geopend voor een bouwkavel in het plan Dorpshart Knegsel (deelgebied A1) ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning.

Schrijf u nu in en geniet 15% korting op de grondprijs vanwege een fiscaal voordelige grondlevering.

Kavel Oppervlakte Prijs inclusief 6% OVB
Bouwkavel Den Heuvel 455 m2 EUR 140.000,00

Voor wie

Inschrijven staat open voor natuurlijke personen met een minimale leeftijd van 18 jaar (peildatum 1 mei 2015), die de woning zelf gaan bewonen. (Toekomstige) echtparen of (toekomstig) samenwonenden zijn verplicht om samen in te schrijven op een formulier.

Informatiepakket

Een informatiepakket met inschrijfvoorwaarden, bestemmingsplaninformatie kunt u downloaden op deze pagina. LET OP: De fiscaal vriendelijke levering op basis van overdrachtsbelasting (6%) is slechts tijdelijk mogelijk, daarna verandert de fiscale status van het terrein waardoor de grond
BTW-plichtig wordt (21%).

Inschrijven

Het inschrijfformulier moet uiterlijk op 1 mei 2015 voor 12.00 uur in het bezit zijn van gemeente Eersel. U kunt de inschrijving digitaal indienen. U kunt hiervoor het formulier op deze pagina gebruiken. U heeft hiervoor uw DigiD inlogcode nodig.

U kunt ook het pdf-formulier downloaden, invullen en per mail toesturen aan k.bierens@eersel.nl.

Indien er meerdere inschrijvingen zijn dan vindt toewijzing plaats door middel van loting. Hierover wordt u nader geinformeerd.

* Bouwkavel Dorpshart Knegsel, inschrijfformulier
* Bouwkavel Dorpshart Knegsel, inschrijfformulier pdf
* Informatiepakket bouwkavel Den Heuvel