Gewijzigde ophaaldag huisafval vanwege Pasen


[IMG]Lees voorGewijzigde ophaaldag huisafval vanwege Pasen

Het huishoudelijk afval wordt dinsdag 7 april opgehaald in plaats van maandag 6 april vanwege Tweede Paasdag. Dit geldt voor zowel de minicontainers, de huisvuilzakken, de boven- en ondergrondse verzamelcontainers als voor de Plastic Heroeszakken.

Omdat op dinsdag 7 april door een aantal wagens in meerdere wijken wordt ingezameld, kan het gebeuren dat de minicontainer, huisvuilzak of Plastic Heroeszak op een ander moment van de dag wordt ingezameld dan u gewend bent, wat kan uitlopen tot 21.00 uur. De GAD verzoekt u hiermee rekening te
houden en auto's zo te parkeren dat de minicontainers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor de GAD-medewerkers.

Ook verzoekt de GAD u ervoor te zorgen dat de minicontainer, huisvuilzak of Plastic Heroeszak om 07.30 uur van de ophaaldag aan de weg staat. Op Goede Vrijdag (3 april) wordt het huishoudelijk afval gewoon opgehaald.

Openingstijden scheidingsstations met Pasen
De scheidingsstations zijn op Goede Vrijdag open tijdens de reguliere openingstijden: van 08.30 tot 16.30 uur. De vier scheidingsstations in Gooi en Vechtstreek zijn op Tweede Paasdag gesloten.