het licht uit voor de aarde


27 maart 2015 - In het kader van Earth Hour gaan zaterdagavond om 20.30 uur overal waar het kan de lichten uit in Artis, maar ook op het Artisplein en in Micropia.

De aarde geeft ons alles. Zoals drinkwater, voedsel, mooie natuur, grondstoffen en zuurstof. Maar als we met de aarde blijven omgaan zoals we dat nu doen, kan ze ons in de toekomst niet meer geven wat we nodig hebben. Dit k`an anders. We moeten kiezen voor slimme en duurzame oplossingen. Want
zonder aarde zijn we nergens. Het is aan ons om de aarde door te geven aan de generaties na ons.

wat is Earth Hour?

Earth Hour is een internationale campagne van het Wereld Natuur Fonds voor onze aarde. Earth Hour is het uur waarop je laat zien dat je de aarde belangrijk vindt. Met een simpel gebaar geven miljoenen mensen, organisaties, bedrijven en gemeentes wereldwijd op hetzelfde tijdstip een signaal af
dat ze zich zorgen maken over de toekomst van onze aarde. En meer specifiek over de rol van klimaatverandering als een van de grootste bedreigingen voor onze natuur.

het licht uit in Artis

Overal waar het kan gaan zaterdag 28 maart om 20.30 uur de lichten uit in het Artis-park. Ook de lichtjes in de boom op het Artisplein en de lichten in Micropia gaan uit.

Lees meer over Earth Hour.