Martin Schilder Den Helder start autoverhuur: Keuze uit 400 populaire modellen, zowel particulier als zakelijk

26 maart 2015

Den Helder - Martin Schilder Groep start op 1 april met autoverhuur in Den Helder. Dat gaat gebeuren in de nieuwe vestiging van het bedrijf op Industrieweg 5. Tot nu toe was Martin Schilder Autoverhuur en Shortlease niet aanwezig in Den Helder. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen er terecht. Het wagenpark bestaat uit ruim 400 huurauto's voorzien van personen- en bedrijfswagens van de merken VW, Audi, SEAT, SKODA en VW Bedrijfswagens.

Tot voor kort was Martin Schilder gevestigd aan de Koperslagersweg 21. De nieuwe locatie aan Industrieweg 5 is dichter bij het centrum van de stad, in de directe omgeving van winkelcentrum Ravelijncenter en het NS-station. In bereikbaarheid gaat het autobedrijf er sterk op vooruit. Voor Martin Schilder Autoverhuur en Shortlease was dat een van de redenen om ook in Den Helder met autoverhuur van start te gaan.

"Den Helder is onze vierde vestiging," aldus directeur Ko Schilder van Martin Schilder Autoverhuur en Shortlease. "Onze ambitie is om de klant binnen 24 uur te voorzien van de gewenste mobiliteit. We beschikken over een grote huurvloot vol met populaire modellen. Klanten kunnen bellen voor een boeking, we hebben een vast aanspreekpunt in Den Helder. Maar zij kunnen dat ook via de website doen. De huurtijd is heel flexibel. Voor de particulier hebben we ook telkens interessante aanbiedingen."

Martin Schilder Groep

Martin Schilder is een familiebedrijf met zijn wortels stevig verankerd in Noord-Hollandse bodem. De Volkswagen-dealer van het eerste uur is in bijna 80 jaar uitgegroeid tot een omvangrijk automobielbedrijf. Naast verkoop en onderhoud van de merken Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen biedt Martin Schilder een totaalpakket diensten aan, zoals fleetsales, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financiering, verzekeringen, takel- en bergingsdiensten. Het bedrijf telt 600 medewerkers en is gevestigd in Alkmaar, Bergen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Schagen, Den Helder en Heerhugowaard (Occasion Centrum).