Road2Germany: succesvol zakendoen in Duitsland

Willt u zakendoen in Duitsland? Kom dan op 31 maart naar het evenement 'Road2Germany: succesvol zakendoen in Duitsland'.

De Kamer van Koophandel, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Nederlands-Duitse handelskamer in Vianen organiseren de bijeenkomst.

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken steunt hen daarbij. Bedrijven kunnen bij RVO.nl terecht voor informatie over internationale afzetmarkten, financiering en investeringsmogelijkheden.

Grootste economie van Europa

Kansen genoeg om zaken te doen in Duitsland. De Duitse economie is de grootste van Europa, de ondernemers zijn professioneel en staan over het algemeen positief tegenover samenwerking. Zakelijk gezien houdt Duitsland er veel gewoonten en tradities op nahoudt. Kom alles te weten over zakendoen

met Duitsland tijdens Road2Germany.

Sleutel tot succes

De sleutel tot succesvol zakendoen met Duitsland zit hem op het gebied van planning, groene plannen en kennis van de taal. Wie handig op deze aspecten inspeelt, en meer te weten komt over de juridische, personele en belasting technische aspecten heeft een paar stappen voor op de concurrentie.

Programma

De workshops zijn een belangrijk deel van het programma:

* Zakendoen in Duitsland; vom Wunsch zum Erfolg

* Belastingen in Nederland en Duitsland

* Juridische aspecten van het zakendoen in Duitsland

* Groeien met uw Duitse webshop

* Succesvolle online marketing en social media

* Op weg naar Duitsland

* Aan de slag met personeel in Duitsland

Deelnemen en inschrijven

Deelnemen aan de bijeenkomst kost EUR 50 per persoon, en inschrijven kan via de website van de Kamer van Koophandel.