Van den Berg Autoschade start nieuwe reeks Fix My Car


31 maart 2015 , Schadeherstel

Van den Berg Autoschade start nieuwe reeks Fix My Car

Op vrijdag 3 april start een nieuwe reeks van Fix My Car, het tv-programma dat Van den Berg Autoschade zelf produceert en financiert, en dat uitgezonden wordt op CTV Zeeland. Het programma is later ook online te bekijken.

Het tv-programma Fix My Car is een van de promotieactiviteiten die Heike en Rien van den Berg inzetten om meer naamsbekendheid en aanloop te genereren. Oplettende lezertjes van FOCWA magazine Carrosserie herinneren zich ongetwijfeld de bedrijfsreportage uit het laatste nummer van 2014, waarin
Rien van den Berg uitlegt dat hij geen middel onbenut laat om te communiceren met zijn doelgroep. "Zichtbaar zijn voor potentiele opdrachtgevers, laten zien wie je bent en wat je kunt. Daar gaat het om."

Van den Berg Autoschade werkt al langer samen met CTV Zeeland en levert beide partijen wederzijds voordeel op. Heike van den Berg licht toe: "Ons programma heeft echt fans. Als wij in de supermarkt komen, gebeurt het vaak dat wij herkend wordt en mensen zeggen: 'Hee, Fix My Car!' Veel mensen
zeggen dan ook bij binnenkomst van ons bedrijf dat ze door het programma bij ons terecht gekomen zijn."

Het programma is populair omdat het een mooie mix biedt van amusement en het tonen van vakmanschap. Heike van den Berg: "We willen laten zien wat het vak inhoudt. Mensen zijn dan ook vaak verrast wat wij allemaal kunnen in ons bedrijf. Daarnaast heeft het programma ook een verrassingseffect.
Mensen kunnen anderen of zich zelf opgeven voor een reparatieklus. Dat menselijke verhaal zit ook in het programma. En natuurlijk wordt de provincie Zeeland mooi belicht."

Uit de aanmeldingen blijkt ook wel de populariteit van het programma. Heike van den Berg: "Aan het begin van elke nieuwe reeks doen we een oproep aan mensen om iemand op te geven die het, om welke reden dan ook, verdient om een schadereparatie cadeau te krijgen. Daar krijgen we echt honderden
reacties op binnen. Mijn man (Rien van den Berg, red.) en ik zijn avonden bezig om die te beoordelen en de tien meest geschikte kandidaten uit te halen."

De eerste aflevering, die vrijdag 3 april te zien is, laat een camperreparatie zien, een service die Van den Berg Autoschade sinds kort aanbiedt en waar de vestiging in Goes speciaal voor is ingericht.

Op de website van CTV Zeeland zijn nog enkele oudere afleveringen van Fix My Car te bekijken.
Zie voor de bedrijfsreportage over Van den Berg Autoschade Carrosserie nummer 9 van jaargang 2014.

IFrame