Instructie bij aanvragen gratis seizoensabonnement Steinerbos


De webshop is te vinden via deze website: https://webshopstein.recreatex.be

Let erop dat u onder de naam van uw kind inlogt, wanneer u het gratis abonnement wil bestellen. Heeft u meerdere kinderen die recht hebben op een gratis abonnement, dan moet u voor elk kind apart inloggen en de vouchercodes voor de abonnementen dus ook per kind activeren. Wilt u als ouder(s)
wel zelf (een) abonnement(en) bestellen, dan kunt u deze wel via uw eigen account (als u dat heeft) in 1 keer bestellen.

Wanneer u de vouchercodes wil invoeren, dan gaat u op de webshop naar het tabblad `Vouchers' en niet naar het tabblad `Abonnementen'. Het aantal vouchers moet 1 zijn. Dan voert u de vouchercode in, die bestaat uit 16 cijfers en klikt op `voucher(s inwisselen'.

U krijgt vervolgens twee opties, Wanneer u een bestaande klant bent, wijzigt u de optie `Abonnement Seizoensabonnement Steinerbos' naar 1 en klikt op `optie(s) selecteren'. Wanneer u een nieuwe klant bent, wijzigt u de optie `Artikel Seizoensabonnement Steinerbos' naar 1 en klikt op `optie(s)
selecteren'.

Hierna komt in het winkelwagengentje, waard de korting via de voucher s verwerkt. U klikt op `doorgaan'.

Vervolgens komt u bij uw gegevens. Controleer deze gegevens nogmaals. Alle verplichte velden dienen ingevuld te zijn, alsmede de profielfoto. Mocht deze foto niet duidelijk zijn, dan zal aan de receptie van Steinerbos een nieuwe foto worden gemaakt.

Na het afsluiten van het abonnement komt u bij de bevestiging en kunt u bij `historiek en overzichten' het toegevoegde abonnement zien. Ook ontvangt u een email ter bevestiging. Mocht u ondanks deze instructie er niet uitkomen, dan kunt u bellen met de receptie van Steinerbos BV via
telefoonnummer 046-426 8000. U dient het gratis abonnement te verzilveren voor 1 april 2015.