Daelzicht zoekt persoonlijk begeleider (31-03-2015)


RSS

Daelzicht is op zoek naar een persoonlijk begeleider voor een cliente met beperking, bij het bezoeken van haar oude woonplaats, vrienden, en familie in de omgeving en voor het ondernemen van andere activiteiten.

De vrijwilliger (leeftijd 40+) dient stevig in zijn schoenen staan, consequent en duidelijk zijn en het kunnen bieden van nabijheid en veiligheid. Het zou fijn zijn als de vrijwilliger eigen vervoer heeft. De activiteiten kunnen echter ook met het openbaar vervoer gedaan worden.

Cliente en vrijwilliger krijgen de mogelijkheid om elkaar te leren kennen en de vrijwilliger wordt door de persoonlijk begeleider van de cliente ingewerkt.

Interesse?

Heeft u interesse in deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met Els Sijben van Daelzicht via telefoonnummer (06) 43 87 83 34.
Of kijk op de website www.klikmaasgouw.nl.

Steunpunt Vrijwilligers

Het Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw helpt zowel vrijwilligers aan een geschikte vrijwilligersplek als organisaties met het vervullen van vacatures door middel van de website www.klikmaasgouw.nl. Inschrijving en bemiddeling zijn kosteloos. Klikmaasgouw.nl is ook op Facebook te vinden:
www.facebook.com/KlikMaasgouw.

Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw
Bezoekadres: Gemeentehuis, Markt 36 Maasbracht
Telefoon: (0475) 85 25 00
E-mail: info@klikmaasgouw.nl
Website: www.klikmaasgouw.nl

Spreekuur: dinsdag van 10.00 - 12.00 uur