Eerste woning in Broekgraaf bereikt hoogste punt


De bouw in Broekgraaf verloopt voorspoedig. Nu zowel Klok Wonen als Bunnik Projekten BV aan de slag zijn op het bouwterrein, worden de contouren van de eerste 65 huizen in Broekgraaf steeds zichtbaarder. Van een groot deel van de woningen staat de eerste verdieping al. Maar er is een huis op
de bouwplaats dat letterlijk met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Dit is de woning van de familie Van der Ham. Onlangs werd hier al het hoogste punt bereikt en ging de vlag in de nok.

De familie Van der Ham kocht een van de tien kavels waarop kopers samen met projectontwikkelaar Brummelhuis hun droomwoning kunnen realiseren. In het geval van de Van der Ham's is dit een notariswoning, aan het water en bij het bos. Het huis wordt waarschijnlijk in juni al opgeleverd. De
allereerste woning in Broekgraaf! In de maanden daarna kan ook een groot deel van de kopers van de rijwoningen hun intrek nemen in de nieuwe wijk. Ook die woningen zijn voor de bouwvakantie al klaar.

Droomhuis

Naast de mogelijkheid van begeleid bouwen op een kavel is er in Broekgraaf ook de optie van helemaal onder eigen regie je droomhuis bouwen op een vrije kavel van de gemeente Leerdam. Desgewenst met hulp van een onafhankelijke kavelcoach van de gemeente. Heeft u ook interesse in een (vrije)
kavel of andere woning in Broekgraaf? Zie de website: www.broekgraaf.nl.