Gift voor project in zusterstad Varna


Gif voor Varna van AlphatronBurgemeester Brok heeft vrijdag een gift in ontvangst mogen nemen voor een project in Varna, de Bulgaarse zusterstad van Dordrecht. Dat gebeurde bij de opening van het nieuwe bedrijfspand van Alphatron.

Op vrijdag 27 maart 2015 opende het van oorsprong Rotterdamse elektronicaconcern Alphatron een nieuw bedrijfspand in Dordrecht. In deze nieuwe vestiging zijn de activiteiten van Alphatron Security Systems en Alphatron Security Automotive (voorheen in Waalwijk) samengevoegd.

Villa Riviera
Op de dag van de opening ontving burgemeester Brok uit handen van Dick Slingerland, de president-directeur van Alphatron, en Bert van Gils, directeur Alphatron Security, een cheque van EUR 10.000 voor het project Villa Riviera in Varna.

Villa Riviera is een dagopvang voor geestelijk gehandicapten. De stichting Dordrecht-Varna ondersteunt de dagopvang al enkele jaren met kennis en andere benodigdheden. De zorg voor mensen met een geestelijke beperking in Bulgarije is nog niet zo ontwikkeld als in Nederland.
Voor meer informatie over dit project op www.dordrechtvarna.nl[IMG]

Op de foto: Burgemeester Brok, Bert van Gils en Dick Slingerland.

Heeft u niet gevonden wat u zocht, of heeft u een andere reactie op deze pagina? Laat het ons weten.