Commissievergaderingen in april


31 maart 2015 Commissievergaderingen in april

Archieffoto Raadsvergadering

De raadscommissies Middelen, Samenleving en Ruimte houden in april een openbare vergadering om 20.00 uur in de Burgerzaal van het raadhuis aan het Raadhuisplein 1 te Heemstede. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De raadscommissie Ruimte komt deze maand twee keer bijeen
waarvan een keer besloten. Raadscommissies zijn bedoeld voor het vergaren van informatie en het uitwisselen van opvattingen. U kunt deze vergaderingen bijwonen als toehoorder en u kunt als u dat wilt ook uw mening geven over onderwerpen.

* De commissie Samenleving bespreekt op dinsdag 7 april de verordening voorzieningen huisvesting onderwijs.
* Op de agenda van de commissie Middelen op woensdag 8 april staat onder andere de ISV bijdrage oude kerk
* De commissie Ruimte bespreekt op donderdag 9 april onder andere de Havendreef, Nijverheidsweg en gratis bewaakte stalling.

Bekijk de volledige agenda's van de commissievergaderingen door in de vergaderkalender op de betreffende vergadering te klikken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------