Dit is mijn leven bij RTV Utrecht: Roel Hilhorst


Een portret van gewone mensen uit de provincie. In de serie Dit is mijn leven volgt RTV Utrecht vijf Utrechters met een bijzonder verhaal. Soms ontroerend, soms grappig en soms bizar of confronterend. In vijf korte series vertellen zij ieder hun verhaal en geven ze een kijkje in hun leven. De
derde aflevering van de serie Dit is mijn leven gaat over de vijftienjarige scholier Roel Hilhorst uit Amersfoort en is op vrijdag 10 april te zien bij RTV Utrecht.

Aflevering 3: Roel Hilhorst
De vijftienjarige scholier Roel Hilhorst uit Amersfoort heeft altijd veel interesse in de Tweede Wereldoorlog gehad. De nabijheid van Kamp Amersfoort - het gewelddadige doorvoerkamp van de Duitse SS - brengt voor hem en zijn klasgenoten het duistere verleden dichter bij het heden. In de derde
aflevering van de serie Dit is mijn leven op RTV Utrecht komt Roel mensen tegen die hem veel meer kunnen vertellen over hoe gevangenen van Kamp Amersfoort de Tweede Wereldoorlog hebben overleefd.

Uitzending
De derde aflevering van de vijfdelige serie Dit is mijn leven is op vrijdag 10 april te zien bij RTV Utrecht. Online is het programma terug zien op rtvutrecht.nl/gemist.

RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.