Chi Running in Hoogwoud


Wilt u ook graag starten met hardlopen? Of bent u een fanatiek hardloper die kampt met blessures? Of een hardloper die altijd zwaar loopt of op ziet tegen het aantal kilometers dat u eigenlijk zou willen hardlopen?


Kom dan op 18 april 2015 naar de clinic Chi Running op sport- en recreatieterrein De Weijver in Hoogwoud. De clinic start om 10.00 uur met een uitleg over Chi Running. Na 45 minuten wordt de kennis in de praktijk gebracht en de clinic wordt om 11.30 uur afgerond.

Blessurepreventief hardlopen

Anneke Koeckhoven is instructeur Chi Running en Chi Walking. Het principe van Chi Running zou zij graag verder willen uitdragen. Op dit moment heeft zij enthousiaste lesgroepen in Hoorn en Obdam. De belangrijkste aspecten van Chi Running zijn energie-efficient en blessurepreventief hardlopen.

Aanmelden

Het maximaal aantal deelnemers is 25. Aanmelden kan door een mail te sturen naar mbakker@sportservicewestfriesland.nl of bel met 0229 - 287 700. Deelname is kosteloos. Meer informatie over Chi Running vindt u op www.hollendstilstaan.nl.