Fiets4Daagse


Fiets mee door het West-Friese landschap, schrijf je in voor de Fiets4Daagse. Le Champion organiseert dit jaar de 7e editie van de Fiets4Daagse die plaatsvindt van 2 mei t/m 5 mei.

Routes

De routes van de Fiets4Daagse zijn ten opzichte van voorgaande jaren voor een groot deel veranderd. Mooie Hollandse landschappen en bloeiende tulpenvelden worden aangedaan bij o.a. de Tulpen-route en Markermeer-route. Deelnemers hebben bij de Zuiderzee-route de mogelijkheid om met historische
Boot en Museumstoomtram een deel van de route te volgen. Op de laatste dag wordt het evenement beeindigd met de West-Friesland route met een sfeervolle finish op de Roode Steen in de binnenstad van Hoorn.

Afstanden

Naast de keuzeafstand 25, 45 en 75 km, is er dit jaar een nieuw onderdeel: de Fiets2Daagse. Deze HalveFiets4Daagse wordt alleen gefietst op zaterdag 2 en zondag 3 mei. Deze tweedaagse is speciaal bedoeld voor de recreatieve fietser en families met kinderen. Keuzeafstanden voor dit onderdeel
zijn 25 of 45 km.

Inschrijving

Ook genieten van wat West-Friesland te bieden heeft? Fiets dan mee! Online inschrijven kan t/m 29 april via www.fiets4daagsehoorn.nl.